Om os

Livet er en rejse. Rejsen består mest af hverdage, og en masse små aktiviteter, som vi tager for givet, udgør vores hverdag. Når man bliver ældre, hvis man bliver syg eller har et handicap, kan man få brug for hjælp på rejsen.

Vi er specialister i hverdagshjælpemidler, der hjælper mennesker til at klare sig så selvstændigt som muligt. Hos os findes de hjælpemidler, som, på en gang, er lige dét smartere, end hvad man kender fra praksis i dag. Men som, på samme tid, er så enkle at anvende, at det ikke er kompliceret at skifte de gamle hjælpemidler ud med nye, mere hjælpsomme.

Når vi finder nye produkter til vores sortiment, kigger vi særligt efter hjælpemidler og teknologiske løsninger under disse fire overskrifter:

  • Til mennesker med demens
  • Til mennesker, der vejer mere end gennemsnittet (bariatri)
  • Til daglige, almindelige gøremål, træning eller genoptræning
  • Til at forbedre arbejdsmiljøet for sundhedsfagligt personale

Vi håber, du finder inspiration og ny viden om hjælpsomme hjælpemidler her på siden. Har du ideer og forslag er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også komme i dialog med os via vores Facebook-side og på LinkedIn.

I den fysiske verden holder vi til i Esbjerg, hvor vi er en del af Welldana A/S, som er Skandinaviens førende udbyder af wellness relaterede produkter. Samlet set har vi godt 4100 m2 under eget tag, og det betyder, vi har de fleste af vores produkter på lager til hurtig levering, når en ordre kommer ind f.eks. via webshoppen her.

Vi glæder os til at handle med dig. Husk, du kan oprette dig som kunde her i shoppen, så har du altid overblik over dine igangværende eller tidligere bestillinger hos os.